DSC03378
DSC04033
DSC04205
DSC05106
DSC05083
previous arrow
next arrow

By creating and sharing magical memories, we create a community

Hi welkom op ons platform! Wij zijn Marlo en Tessa en zijn in januari 2022 begonnen aan een wereldreis van een jaar. In dit jaar reizen wij door Azië en Midden-Amerika. We zijn beide afgelopen jaar afgestudeerd en willen deze reis nu maken omdat we de mogelijkheid hebben. Dit is al langer een droom van ons beiden die nu werkelijkheid is geworden. Via dit platform willen wij jullie graag meenemen met onze reis en hierbij tips geven over alle landen die wij bezoeken. Zo schrijven we over eten, kosten en reistips. Maar ook over de mooiste plekken die jij absoluut aan jouw bucketlist moet toevoegen. Benieuwd? Neem dan een kijkje bij ons Travel blog!

Waar gaat de volgende reis naartoe?

Tips&ervaringen per land

Onze core business

Wat doen wij?

Travel blog

Met dit blog willen wij zoveel mogelijk must sees en do’s delen maar ook informatie geven over benodigdheden om een land binnen te komen, zowel covid gerelateerd als standaard maatregelen. Daarnaast willen wij tips en tricks delen, vanuit onze eigen ervaring, om zo makkelijk mogelijk door een land te kunnen reizen, maar ook om op reis te kunnen werken. Uiteraard delen we hier ook gewoon leuke ervaringen en herinneringen met jullie. Dit blog moet dus vooral een plek zijn waar je nog eens terug kunt komen voordat of terwijl je op reis gaat.

Social media

Naast deze website houden wij ook een instagram pagina bij met de naam Graduatedtravelersasa. Je vindt hier mooie foto’s van plekken die je echt zou moeten bezoeken, maar ook reels met mooie beelden van de omgeving. Daarnaast delen we ook hier handige tips over dingen als vervoer, betalen, eten enzovoort. Omdat sporten voor ons beide een belangrijk deel is van ons leven zullen we ook filmpjes delen met hoe je makkelijk op reis kunt sporten zonder sportschool. Uiteraard posten we ook regelmatig stories met de dingen die we de hele dag door doen: van eten tot leuke dingen, tot relaxen. Via instagram kun je ons altijd een dm sturen mocht je wat aan ons willen vragen.

Samenwerkingen

We staan open voor samenwerkingen. Wat kunnen wij je bieden? We kunnen mooi promotiemateriaal maken voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan foto’s en video’s van hoge kwaliteit op mooie plekken rond de wereld. Deze kun je vervolgens van ons kopen voor een vooraf afgesproken prijs. Daarnaast kunnen wij voor jou producten promoten via ons platform. Dit kan zowel via ons blog maar ook via ons instagram account, door middel van een post of stories. Ben je enthousiast geworden over een samenwerking met ons, of heb je een vraag stuur ons gerust een e-mail.

Travel blog

Recent gepubliceerd
 

Social media

Volg ons op Instagram

nl_NLDutch