Hi, wij zijn Graduatedtravelers

In januari 2022 startten wij onze wereldreis in Panama. We hadden weleens een korte reis gemaakt naar Thailand en andere landen in en rond Europa, maar beiden nog nooit voor zo’ lange tijd. Nadat we in Panama wat opstartproblemen hadden en nog niet helemaal onze draai hadden gevonden, ging dit naarmate we langer op reis waren steeds beter. Op het moment dat we Midden-Amerika inruilde voor Zuidoost-Azië zaten we er helemaal lekker in. We konden steeds makkelijker dingen vinden, regelen en bovenal genieten. Vanaf dat moment begonnen we steeds meer vast te leggen zowel in foto’s en video’s als in notities, zodat wij onze ervaringen ook met anderen konden delen. Zo startten wij met ons reisblog en instagramaccount terwijl we onderweg waren. Nadat wij terug zijn gekomen van onze wereldreis, begin 2023, zijn wij doorgegaan met het delen van al onze avonturen. Er is zoveel wat wij met jullie willen delen. Iedere reis die wij nu maken is een toevoeging aan de collectie. En voorlopig zijn wij nog lang niet klaar met reizen, dus zullen er nog veel meer avonturen in verschillende landen volgen… Beleef jij ze met ons mee?

3
Happy Customers

The most beautiful promotional material is the key to success

Collaborate

The team

We are the faces behind graduated travelers

Tessa van der Meijden
Creator and writer

Marlo Brochard
Creator

Let's introduce ourselves

Get to know us

Hi, ik ben Tessa. Ik ben 25 jaar oud en woon samen met Marlo in ons gezellige appartement in Nederland. In 2022 haalde ik mijn masterdiploma Applied Linguistics. Taal is echt mijn ding! Ik schrijf dan ook alle blogs en andere webteksten voor Graduatedtravelers. Daarnaast ben ik buiten het schrijven voor onze eigen blogs ook fulltime actief als content specialist binnen een Nederlands bedrijf. Naast alles omtrent taal heb ik nog een aantal hobby’s: uiteraard reizen en nieuwe plekken ontdekken, maar je kunt me ook altijd vinden met een legpuzzel, een goed boek of in de sportschool. Mijn passie voor reizen is pas ontstaan tijdens onze wereldreis in 2022, nu wil ik niet anders meer!

Hi, ik ben Marlo en ook ik ben 25 jaar oud. In 2022 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Leiden met een MsC in ICT and Business. Momenteel ben ik dan ook datamodelleur bij een Nederlandse bank. Daarnaast onderhoud en upgrade ik regelmatig onze blog website. Naast mijn passie voor alles omtrent programmeren, houd ik me ook graag bezig met het bewerken van foto’s en het plaatsen van stories en posts op ons Instagram account @graduatedtravelersasa. Als ik niet met een van deze dingen bezig ben, dan kun je mij vinden in de sportschool. Het idee voor onze wereldreis komt eigenlijk volledig bij mij vandaan, van kleins af aan had ik al een drang om ooit een lange reis te maken. Gelukkig heb ik Tessa kunnen overtuigen!

en_GBEnglish